« Home | Everyday beauty » | For only a week » | Little notes from my packed desk » | What I found last night » | Documenting a week in a life - begin » | Getting ready » | 'A week in the life' project - remembered. » | May Scrapgathering - Canvas Swatches » | Scrapper buddies albums - done » | Making the background - step by step »

Bagus Bagus wrapping store

This is the newest counter of Bagus Bagus, my wrapping store...that opened on June 8 - 2009 at Food Gourmet - Lippo Karawaci - Indonesia. You can check the address of my other counters and stores at the end of this post.
Welcome!








My other stores :
Bandung :
1. Istana Plaza - Lower Ground
2. Bandung Super Mall - 2nd ground
3. Bandung Indah Plaza (inside Toko Gunung Agung) - 2nd ground
Jakarta :
inside Toko Gunung Agung :
1. Senayan City
2. Kwitang 38
3. Mall Kelapa Gading 3
4. Blok M
Products only :
5. Alun - alun Indonesia, wrapping counter - Grand Indonesia
6. Kinokuniya book stores
7. Debenhams wrapping counter

i'll check it out mba ria! hope to see u..:)

Dear kak Ria,

selalu kreatif dan makin kreatif aja sepertinya, natural talent :D
btw, kalo bole kasi masukan kak, karena saya juga sudah pernah visit counter kak ria di gunung agung kwitang, mungkin bisa dibikin seperti yg di karawaci, jd lebih rapi :D sukses ya wrapping store nya.

your fans,
vinna ;)

Thank you, mphie!
Dear Vinna...thank youuuu....
Yg di toko gunung agung yang lama2 seperti di kwitang, blok M...agak susah u/diubah, krn standardnya harus mengikuti layout dan standard mereka, yg sangat terbatas dan kaku. But I try to do my best! Thank you for your input! :)

Thank you, mphie!
Dear Vinna...thank youuuu....
Yg di toko gunung agung yang lama2 seperti di kwitang, blok M...agak susah u/diubah, krn standardnya harus mengikuti layout dan standard mereka, yg sangat terbatas dan kaku. But I try to do my best! Thank you for your input! :)

Ngileeeerr...!!! Bu,cari tmpt donk yg ditengah2 gitu,bikin spt di Karawaci.., aq kan jauuuh banget klo mo sana...hiks...

that's a lovely store you have! =)

pertama liat di Inacraft 2010, aku lamaaaaa banget di stand yg satu ini! Hehehe... sampe semua temen2ku duduk di bangu yg disediain sama mba2nya. Habis bingung banget pilih yg mana, Saking lucu2nya. Akhirnya, setelah selama beberapa tahun selalu belanja di Scra@#$g (sekarang udah ganti nama) ada juga produk lokal yg ga kalah bagusnya. Sukses terus ya! =)

mbak, aku punya saran nih.. tambahin online shop juga donk.. supaya yg lokasi nya jauh bisa tetep beli..hehe

mbak, di citos&di gunung agung margo city jg ada kaaan.. aku sering kesana.
di PIM ada ga sih?
aku hampir selalu bungkus kado d bagus2.. sebulan bisa 3-5 kali.. sekali dtg bisa bbrp bungkus.. hihihi..

kemarin aq keliling bandung kesemua bagusbagus nyari wrappingpaper yang temanya "holiday,travel and stamps".. ternyata kehabisan.. :((

padahal butuh 100, kurang 15 lagi T.T

udah tidak dikeluarin lagi ya ci?

haaaiiii, i'm a fan of your booth @citos!!! n in love with ur teeny tiny stuff n all ;D bener2 nggak bisa cuma sebentar di tempat itu. dulu aku suka browsing di heritage barito, tapi sejak udah ga ada (iya kan ya?) citos ini jadi tempat favoritku. kebetulan aku emang suka bikin ini itu - kerajinan tangan dan seneng banget karna ga perlu cari di mayestik atau browsing internet untuk dapetin barang2 yg sesuai sama taste aku. thank uuuuu! ohya satu lagi love the astronout paper wrap(aku pasang as poster di ruang anakku)

hai mba Ria!!!
saya penggemar Bagus bagus sedari dulu, beberapa waktu lalu saya menemukan blog mba ria yang isi nya scrapbook, keren banget
trus barusan googling bagus bagus, dan baru tau kalu Mba ria sama bagus bagus itu berhubungan. dan saya jatuh cinta keduanya.keren banget!!! terus berkarya :D

Hello ria, i saw the assorment of ribbons (at leasti think that was ribbon :) ) in the post of " bagus bagus lippokarawaci"...wondering if you carry sell them in your senayan city TGA counter....im in a desperate need of a nice lookng ribbon fast :)

Btw....love love love your creations

Dear Ria,

I have a question regarding a customized paper wrap product. Been a fan of yours for awhile. Do let me know where should I email you the question and all?

Thanks much,

Ika Vantiani.

Wrapping store yang di lippo karawaci ini tepatnya dimana ya? di lantai berapa dan dekat toko apa? Terima Kasih

halo, saya beli frame yang ada tulisan together & gantungan jemuran / jepit kayu di Citos. saya perlu +/- 3 bh lagi, kalau bisa dengan tulisan selain together.. bisa beli online kah? gmn caranya? i fell in love with this frame..

Post a Comment

Links to this post

Create a Link

About me

  • I am a woman who fell in love with papers and words long enough before with boys. Therefore, scrapbooking, writing, reading, and art journaling are just things that complete me. I live happily in Bandung, Indonesia, with my husband, Audy Kusnadjaja, and 2 adorable kids adore me. Isn't life sweet?
My profile

About this home

Be careful while going inside my home here. Your clothes may gets stain if you happen to walk by my still wet canvas, or stumbled upon our piles of books everywhere, and come out with a scrap paper sticking to your shoes. But I promise you, you'll enjoy the time spending here. Tea or coffee?
  • The beginning
  • Last preparation
  • Artsy Girl's scrapper bag
  • Artsy Girl's mini album
  • Back to school
  • You rock!
  • Doilies for memories
  • Becoming an artist
  • Scrap my heart away
  • Too much of good things
  • Yellow sometimes
  • Double pages
  • Some layouts
  • Don't reinvent the wheel
  • Tips for dividing scrap time
  • Back to school album
  • Christmas album 2009
  • A month to play, a month to learn
  • 'Life happens' album
  • My girl's b'day album
  • Recycling the baby book
  • My boy's b'day album
  • About stranger
  • Make something every day
  • 2009 Art journals - bounded
  • Art journals - begin
  • 2009 Daily Journal
  • 2008 Daily Journal
  • Cracked
  • Parade
  • Hierarchy
  • Fleeting
  • Legendary
  • Time
  • Voices
  • Balloon
  • Wise
  • Repair
  • String
  • First painting
  • Life of two girls-treasure box
  • Box of memories
  • Making your own embellishment
  • A month to play and learn
  • Art journal album cover
  • Week in The Life - 2011
  • Week in The Life - 2010
  • Week in The Life - 2009
  • Week in The Life - 2008
  • To see the album - click here
  • To see the class - click here
  • To see the album - click here
  • To see the class - click here
  • To see the album - click here
  • To see the class - click here
  • To see the layouts - click here
  • To see the class - click here
  • To see the album - click here
  • To see the class-group 1 - click here
  • To see the class-group 2 - click here
  • To see the album - click here
  • To see the class - click here
  • To see the album - click here
  • To see the Jkt's class - click here
  • To see the Bdg's class - click here

  • The story - click here

  • The story - click here

  • See inside - click here

  • See inside - click here
  • See inside - click here
  • See inside - click here
  • See inside - click here
  • Other article - click here
  • My Artist Papers

  • Wings in The Cage - series
  • Where is it ? - click here
  • New place - click here
  • Eat&Eat Kelapa Gading
  • Eat&Eat - part 2
  • Kartika Sari-kebon jukut
  • Warung Talaga-PVJ
  • Sagoo restaurant Bogor
  • Eat&Eat 2 - Gandaria City
  • Goela Merah - foodcourt
  • Ba-koel - foodcourt
  • MariSini - food stall
  • Eat&Eat 3 - Surabaya
  • Warung Talaga Ciwalk - new place
  • Wajan restaurant
  • Warung Talaga - Serpong
  • Eat&Eat 4 - Serpong
  • Lekker Bekker
  • Previous posts